web analytics

Ute*

Hugo

Vi verkar ha fått en riktig friluftsmänniska i litet format i vår son Hugo :) Han blir alldeles olycklig ifall vi inte kommer ut i tid på förmiddagen :) Och ojj vilken utedag det vart idag. Jag, King och Hugo vandrade mest hela dagen i det fina vädret och den sköna luften :) Fem timmar senare mötte vi upp pappa J som slutat jobbet och så åt och fikade vi gott i solen :) Mm en mysig dag att minnas.

En annan dag som vi minns med glada miner var förra veckan då vi träffade två trevliga mammor och deras goa pojkar Leo och Love :) Tillsammans vandrade vi, ammade, vandrade ännu mer, fikade, vandrade lite till, lät King bada och sen åt vi lite middag innan vi vandrade hem igen :) En heldag ute i friska luften. Juste, vi bytte några blöjjor oxå  På bilden ovan ser vi två nöjda grabbar med nya blöjjor. Visst är Leo cool i sina glajjor ;) Och visst är Hugo söt i sin favvo-pose a la superman :)

Och äre inte så att man varje år förundras över hur grönt det faktiskt kan bli. Och att man varje år upplever att oj så här grönt har det nog aldrig varit förut :) Grönt är skönt :)

www.KarroochKing.se

Meddelanden ?
Emma:
Vad härligt ni verkar ha det!  Måste vara skönt att få vara ute så mycket!  Riktigt söta grabbar på bilden, man kan ju inte låta bli att älska Hugos superman-pose! 
Josefin:
Sååå sött!
Alex!:
Al la Superman <3!!! Härlig kille!! Ja, eller båda var ju himlans gulliga! Slänger upp en direktlänk till min blogg, som jag iof inte skriver i sådär jätteofta. Men ändå! Kram på er!
humlan:
Aaw sötnosarna! 

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.