web analytics

Vi är redo*

Foto, Vardag

Kolla in söta gänget här hemma Jo för vet ni vad? Ja knappade mig in på klart.se och där fick ja se glädjande nyheter! SNÖN ÄR PÅ VÄG! Och från inte mindre än självaste fina Polen, jajjamensan :) Så nu har vi laddat och tränat hela kvällen här, ja ni ser hur bra det går. Vi är laddade, vi är redo. Åå nu vill vi sjunga Ja ser det snöar, ja ser det snöar. Det var väl roligt hurra! Nu blir det vinter, nu blir det vinter som vi har önskat hurra! Imon hoppas vi att få byta ut parketten här hemma mot vit hälig mysig snö, för inte kan väl självaste John Pohlman ha fel? Det har ju aldrig hänt förr hihi men det ser verkligen lovande ut – kolla:

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

8 kommentarer

 • Svara Tony 23 Nov, 2010 at 01:11

  Äntligen :) Fram med skidan ;) / Tony

 • Svara Emma 23 Nov, 2010 at 07:58

  Haha så himla söta! :D Hoppas ni får er snö!

 • Svara Mimmmí 23 Nov, 2010 at 11:16

  haha, vilken härlig bild . Hugo ser alltid så pilimarisk ut :)

 • Svara Jensa 23 Nov, 2010 at 11:37

  Nu har det börjat snöa lite hos pappa på jobbet :) Spännande om det räcker till för en pulktur :)

 • Svara Vevve 23 Nov, 2010 at 13:13

  Hehe så söta :)
  Förra året drog Pepps runt Tilda (11 år) på en snowracer.

  Jag hade labbe även då jag var yngre. Så en vinter tror jag var en 11 jag också, byggde jag upp en liten backa satte mig högst upp på en sån ”pulka” man bara sitter på åklapp eller vad det heter.. Sa till Diggby spring, och visst sprang han med åklappen bakom sig men jag satt kvar på backen. hahaha

  Kram

 • Svara Nattie 23 Nov, 2010 at 13:37

  Åh så söta! Jag hoppas verkligen att det snart blir mkt snö så att jag kan dra ut på skidorna igen :) Kram på er!

 • Svara sofie 23 Nov, 2010 at 18:41

  Sötnosar! :D

 • Svara Emma 25 Nov, 2010 at 20:18

  Haha gud så söta de är :)

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.