web analytics

Weekends*

Vardag

Och så var det helg. Igen. Gärna för mig :) Ja värderar verkligen helgerna nu för tiden. Lr det har ja nog alltid gjort, men om möjligt mer än någonsin just nu.

Kom på att ja inte nämnt förra helgen. Lr helgen innan dess heller för den delen och dessutom har ja lite bilder som ja glömt lägga ut. Lustigt nog har ja väl egentligen inte sådär värst mkt att säga (vilket kanske kan verka lite märkligt eftersom jag ändå väljer att ta upp ämnet.. men men..) mer än att de två senaste helgerna varit varandras motsatser. Ena lugn och mysig, andra välplanerad och fullproppad. Om ja får välja föredrar ja den förstnämnda men visst passar det med lite variation emellanåt. Bilderna är från den lugna helgen och för att se dem får du klicka precis här.

Ikväll är pappa J borta på grabbkväll. Japp, inte illa. Men ja och Hugo har inte deppat för det, istället hade vi tjejj-och-kill-kväll tillsammans med Hanna :) Vi har ätit, badat i diskhon (lr a, inte alla tre dårå), masserat, kollat Idol och film, busat och växlat en hel del ord för att sedan någonstans på vägen tappa bort Hugo till John Blund mitt i soffan. Där ligger han än och ser bara sådär alldeles tokigt underbart fin ut. Han har fått in en ny sovstil, jo numera sover han nästan bara på fina magen. Han växlar mellan att sova på ena kinden, andra lr på vänstra armen lr högra. Han vrider och vänder sig, hamnar ibland på sidan för att sedan rulla tillbaka och finna den perfekta sovställningen. Han gnyr lite och han andas lugnt och djupt. Jag älskar att lyssna på dessa andetag, de är helt perfekta.

Jensa sa åt mig att inte vänta uppe på honom, att han förmodligen blir rätt sen. Fick nyligen ett sms att det är singstar på gång, lite gulligt, tycker ni inte? :) Men som att ja skulle gå och lägga mig, nog vet han väl bättre :) Istället sitter ja nog här vid datorn en stund. Sen går ja säkert och myser lite med King och Hugo. Kanske kollar ja igenom och rensar lite bilder. Det är mysigt att sitta uppe och vänta tycker ja.

Imon är det babysim, kul det ska bli :) Undra vad mer vi ska hitta på*

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Emma 20 Nov, 2010 at 11:37

  Jag tycker också om lugna och mysiga helger, men man behöver väl lite omväxling ibland med mer aktiviteter för att man riktigt ska uppskatta de lugnare helgerna! :)

  Jättefina bilder!

 • Svara Terese 20 Nov, 2010 at 16:22

  Vilken mysig helg det låter som om att ni har!:)

 • Svara Mirre 22 Nov, 2010 at 01:40

  Mysigt =D, sött att han skulle sjunga hehe

  Vad fina bilder
  kramar

 • Svara Anna&Trion 22 Nov, 2010 at 13:42

  Oj oj, singstar på en grabbkväll? Inte illa! =)
  Låter som du och hugo har haft en alldeles go fredag ändå, trots att pappa J inte kunde vara med er! Men grabb- och tjejkvällar är faktsikt ett måste ibland ;)

  Kram

 • Svara sofie 22 Nov, 2010 at 18:32

  Hoppas att ni haft en bra helg!:)

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.