web analytics

Karro

Namn: Karolina Niczko
Född: 9 april 1984
Stjärntecken: Vädur
Gillar: Vinter,SNÖ, åka snowboard, flygplan, flyga, Disney, pistacher, rosa, julklappar, fiska och naturen

Karolina heter jag som har haft den otroliga turen att få King i mitt liv. Jag är 25 år och bor med min häliga pojkvän Jensa i en vindsvåning med snétack och runt torn i södra Stockholm. Just nu studerar jag till lärare på Lärarhögskolan i Sthlm och det är riktigt kul :)

King är min första hund, men längtan efter en egen hund har alltid funnits där. Under många år fick jag iaf glädjen att vara hundvakt åt olika hundar då min kompis är hunduppfödare och haft en del hundar att låna ut. Och det är från honom jag nu har King. Önskar jag kunde tacka honom nog, men det går nog inte.. tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack :)

Under tiden då jag väntade på att min rosa kärleksklump skulle födas hann jag ha en del andra djur :) En massa hamstar vart det nog totalt under åren, marsin, olika fåglar, en pygméigelkotte, två grekiska landsköldpaddor och fram för allt några underbara katter. Just nu har vi även ett stort akvarium med en del firrar :)

Hur som helst, att King hamnade i mitt liv är, inte alls vågat sagt, det bästa som hänt mig. Han är så mkt mer än vad som hade vart underbart bra ändå. Han är bäst helt enkelt :)


Tack allt som tillsammans gjorde att det vart så rätt, för det är precis vad jag och King är – helt rätt.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.