web analytics

Katterna

Namn: Laksjöen’s Whoopi Goldberg
Ras: Manx
Född: 4 mars 2005
Mor: Laksjöen’s Lara Croft
Far: Laksjöen’s Red Bull
Kallas: Whoopi-Toopi, KnasWhoopi :)
Egenskaper: Knasig, sällskaplig, busig och snäll
Gillar: Tigga kyckling :)

Whoopi är en riktig Knas-Karro-Katt :) Bara genom att finnas till får hon oss att skratta och på bra humör :)

Hon föddes i Norge och 12 veckor gammal hamnade hon hemma hos oss i Stockholm:) Manxarna är inte speciellt vanliga och därför får man leta ordentligt för att hitta någon uppfödare :) Whoopi är min andra manx och jag har aldrig träffat en katt som är så varm i hjärtat om dessa två*

Hon är modig och gillar äventyr i form av promenader ute i det fria :) Som manxar ofta gör, saknar Whoopi svans vilket gör att hon ser ut som en liten söt björn :) Hon kan ibland verka blyg men det är hon nog egentligen inte, speciellt inte ifall det är mat på gång, då sitter hon gärna bredvid och charmar med diverse konster :)

Namn: S*Miaowfactory’s Aladdin
Ras: Abessinier
Född: 3 augusti 2005
Mor: S*Amharinjas Gamberaia
Far: Nåt nåt Fabian
Kallas: Prinsen
Egenskaper: Tokig, kärleksfull och fartig
Gillar: Busa med King :)

Aladdin föddes i princip ner i min hand en sen kväll i början på augusti :) Av fyra syskon var han den som alltid hördes mest, syntes mest och gjort allt först. Ja att han föddes först vet ni nu redan, men han var även den som började smita från ”valphagen” först, äta riktig mat först och så var han först av syskona med att på egen hand lyckas bajsa :) Haha.. kankse lite för mkt information? Jamen det är sant iaf :)

Aladdin är en ganska vild kille som inte säger nej till en liten boxningsmatch med King eller att jaga och äta upp mumsiga flugor:) Men på mornarna är han världens ömmaste och kärleksfullaste katt. Han gosar in sig under täcket, nära halsen och bara myyser så mkt det går :) Jo han är en liten skitso-katt, med två väldigt olika, men kompletterande, personligheter :)

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.